ИМПЛАНТОЛОГИЈА
Денталните импланти се замена за заб. Тие овозможуваат да се надокнади изгубениот заб, за пациентот повторно да може да јаде и да се смее. Типот на импланти кои ние ги користиме долги години и од кои сме задоволни со постигнатите резултати се еден од врвните брендови во светот.
Општа стоматологија

Пломбирањето на забите е една од најчестите интервенции .Денешните композити се усовршени до тој степен што реставрацијата на исчистеното кариозно поле не може да се препознае, поради самата способност за добро моделирање и камелеон ефект.

Белење на заби

Избелувањето на забите е процес при кој се менува бојата на забите кон посветла нијанса. Може да се изведе во ординација за 1,5-2 часа или во домашни услови за 12-14 дена.

Придобивките од избелувањето се секогаш побели заби и поубава насмевка.

Текст
Текст
Текст